Placky


Co jsou placky a k čemu slouží?
Placky jsou novinka na www.geotrackables.com jsou to malé odznáčky s libovolným motivem a trackovatelným kódem. Jejich použití má více možností. Nejjednodušší je použít je stejně jako jakékoliv jiné travelbugy, nebo geocoiny... Nechat je cestovat kešemi, plnit určený úkol. Další možností, která už je mnohem zajímavější a přináší do světa geocachingu něco nového, je účel pro který jsou placky stvořeny. Můžete sbírat osobní placky ostatních uživatelů. Můžete si navrhnout vlastní placky s vaším motivem podobně jako CWG, akorát s několika vylepšeními. Placky je možné dělat plnobarevně, můžete si je připnout na batoh, bundu, mikinu, nebo cokoliv co vás napadne a nosit je všude s sebou. Můžete je Začít sbírat a díky sledovatelným kódům sledovat jejich pohyb a historii. (více v části "už mám své placky, co teď s něma můžu dělat?").

Jak získám svoje placky a co vše je možné udělat?
Placka je veliká 24 mm (na požádání je možné udělat i placky velikosti 37 mm), na její čelní straně je libovolný obrázek či nápis a kód, na boční hraně adresa www.geotrackables.com a vaše přezdívka. Jako obrázek můžete využít cokoliv dle vaší fantazie. Stačí nám zaslat obrázek a my vám placku navrhneme, nebo si nechte zaslat grafický manuál a navrhněte si placky sami. Placky lze objednat emailem, na konci stánky najdete informace o ceně a ukázky hotových placek. Pokud nechcete vlastní placky, můžete si koupit již hotové "základní" placky. Placky děláme už od jediného kusu! Jakmile budou vaše placky hotové (trvá to pouze pár dní!), objeví se ve vašem profilu zde na geotrackables.com i s vlastní ikonou. Více o tom jak placky vypadají zde na webu níže.

Vypadají zde na webu stránky placek jinak než ostatních předmětů?
Ano, každá placka má na své stránce (na stránce předmětu) velkou ikonu (200x200 pixelů). Na stránce vašeho profilu (po kliknutí na vaši přezdívku vpravo nahoře když jste přihlášeni) pak uvidíte "Nalezené placky", kde jsou zobrazeny všechny placky, které byly vámi zalogovány (nalezeny) a které jsou tak nadále ve vaší sbírce ať si je necháte, nebo pošlete dál. Další novinkou je "Mé Placky", kde vidíte všechny druhy placek, které jsou vaše a to i s číslem informujícím vás o počtu kusů každého druhu. Níže máte ukázku jak to může vypadat.

Stránka uživatelského profilu:




Stránka placky:



Už mám své placky, co teď s nima můžu dělat?
Možností je více, hlavní účel placek je stejný jako u CWG, tedy mít něco pěkného na výměnu do keší. Pokud jste si nechali udělat placky s vlastním logem, nebo jinou grafikou, je to předmět který o vás také něco vypovídá a ne jen obyčejná cetka, která nikomu radost neudělá. Díky sledovatelnosti navíc může ten co vaší placku našel zjistit že neni první kdo jí našel, ale že za sebou má už nějakou cestu, nebo ji sám pošle dál, protože placky nesbírá. Pokud placky také sbírá, budete vědět u koho placka skončila... Sám můžete aktivně vyhledávat placky v okolí. Stačí se podívat na hlavní straně na mapu všech předmětů a hledat tuto ikonu: , která říká, že v té keši je právě nějaká placka. Díky tomu můžete aktivně rozšiřovat svou sbírku. Kdo neví k čemu placky slouží, bude se k nim chovat stejně jako k jiným sledovatelným předmětům... zaloguje jeho nalezení a vloží ho do další keše. Placky tak získávají další zajímavou vlastnost... nikdy nevíte kdy a u kovo vaše placka skončí, ale až u někoho skončí, narozdíl od jiných sběratelských předmětů se o tom dozvíte a budete mít stále přehled.


Ceník

Chci své vlastní placky. Jaké jsou možnosti a kolik to stojí?
Možnosti jsou dvě. Buď si objednáte z již hotových placek ze seznamu níže, nebo nám dodáte vlastní návrh, či obrázek k použití na placku a my návrh vyrobíme a pak dodáme vaše jedinečné placky. Osobní placky jsou standartně udělané tak, že na přední straně je obrázek s kódem a po obvodu je Nick a adresa webu geotrackables.
K ceně se přičítá poštovné 35kč při platbě předem na účet, nebo 50kč na dobírce.


Seznam základních placek


Bug Black

Bug Red

Bug Orange

Bug Pink

Bug Green

Bug Blue

Bug Violet

Bug Yellow

Cache

Oko

Vlajka

Kytka modrá

Kytka zelená

Kytka červená

Kytka žlutá

Čtyřlístek

Srdce

Beruška

Tlapka

Prasátko

Duha

Medvídek
  • Základní placky si můžete pořídit za 15kč/ks při objednávce do 20ti kusů, nebo za 10kč ks při objednávce nad 19 kusů (bez poplatku za zpracování)
  • Placky s vlastním motivem si můžete pořídit za tyto ceny + popltek za zpracování 30kč při objednávce do 100ks (poplatek je jednorázový, nezáleží na počtu motivů):
    • do 15ti kusů - 30kč/ks
    • do 49ti kusů - 20kč/ks
    • do 99ti kusů - 15kč/ks
    • nad 99 kusů - 10kč/ks
Počet kusů se sčítá napříč motivy. Můžete si tedy objednat 100ks s deseti různými motivy a cena za kus bude pouze 10kč (vhodné když se domluvíte s geokolegy na hromadnou ojednávku). Teoreticky je možné aby každá placka měla jiný motiv, ale z důvodu časové náročnosti na přípravu takového požadavku je potřeba objednat nejméně 10ks od každého motivu který připravíme my. Stále máte možnost nechat si od nás zaslat grafické podklady a navrhnout si placky sami. V takovém případě žádné omezení není a každá placka může opravdu vypadat jinak. Při kombinaci základních placek s osobními je možnost sčítat množství až od 100ks dohromady. Pokud to bude jinak, navrhneme vám cenu na míru až podle situace tak, aby byla nejnižší jak to bude možné.


Tyto placky si můžete objednat
Máte dotaz? Chcete si objednat vlastní placky? Napište nám zde:
Váš email
Váš dotaz
Tento web a jeho funkce je bez povolení dovoleno používat pouze pro nekomerční účely
ProDeticky.cz - Hračky, které budou vaše děti milovat

Classic skin | Mobile skin

Created by Hawwwran | info@hawwwran.com , All rights reserved © 2009 , Number of all items: 1513 | Registered users: 53004
Nová verze doplňku QL Watch pro Firefox je k dispozici. Nainstalovat novou verzi
Nová verze doplňku QL Watch pro GreaseMonkey je k dispozici. Nainstalovat novou verzi